Palveluratkaisut    Tuotevalikoima    Yhtiö ja historia    Yhteystiedot    Takuu ja tukipalvelut    Etusivu 

Konttorilaite-täyden-palvelun-tietotekniikkatalo

Konttorilaite

Tuotevalikoima

Palveluratkaisut

Verkkokauppa
» Etusivu   » Konttorilaite   » Toimitusehdot  

Konttorilaite-suomeksi

Käyttöoikeusilmoitus


Sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Tammer-Data Oy.

Kaikki materiaali sivuston sisällä, sisällä pitäen sivuston suunnittelun, tekstin, grafiikan ja valikon sekä linkit on tekijänoikeussuojattu © Tammer-Data Oy:lle. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN.

Mitään materiaalia tästä kohteesta ei tule kopioida, toisintaa, uudelleenjulkaista, postittaa, välittää tai mitenkään muutoin jakaa missään muodossa. Vierailijalla on oikeus tehdä paperituloste osista tätä www-julkaisua siinä tarkoituksessa, että tämä vierailija on tarkoituksessa ottaa yhteyttä sivuston ylläpitäjään sen palveluista. Materiaalin käyttö muuhun tarkoitukseen tai muilla www-sivuilla tai muuntaminen, jakaminen tai jälleenjulkaiseminen ilman aiemmin solmittua kirjallista sopimusta Tammer-Data Oy:n kanssa on ankarasti kiellettyä.

- - - - - - - - - -

Vastuuvapauslauseke

Missään tapauksessa ei Tammer-Data Oy tai sen valtuuttama ja omistama markkinointiyhtiö tai muu sisar- tai tytäryhtiö ole vastuussa erityisestä, epäsuorasta, osoittavasta tai seurauksellisesta haitasta, sisällyttäen mutta ei rajoittaen data-tiedon tai ansion hukkaantumista, sisällyttäen mutta ei rajoittaen sopimukset, laiminlyönnit, tai muut rikkomusperusteiset toimet, jotka johtuvat epäsuorasta tai suorasta yhteydestä tämän sivuston käyttöön, kopiointiin tai sivustolla ilmentyvään materiaaliin. Tammer-Data Oy ei ole vastuussa tulostamiseen liittyvistä haitoista tai typograafisista vioista. Verkkosivuston sisältö ja sen sisältämä tietoa saattaa paikoin ja ajoittain olla vanhentunutta ja täten toiminnan ohjeistukseen epäpätevää. Pyydämme aina tarkistamaan verkkosivustojen sisältämät tiedot niiden ajankohtaisuuden varmistamiseksi.

T
ammer-Data Oy tai sen valtuuttama ja omistama markkinointiyhtiö eivät ole minkäänlaisessa vastuussa muista sivustoista, joihin näiltä sivuilta saattaa esiintyä linkki tai joista näillä sivustoilla esiintyy mainontaa.

Tästä sivustosta otetaan vastaan palautetta, kommentteja, vikailmoituksia ja ehdotuksia ja ne voidaan osoittaa sivuston ylläpitäjälle sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu (at) konttorilaite.com.

Tammer-Data Oy 8.7.2013

- - - - - - - - - -

Asiaa henkilötietojen tietosuojasta ja Tammer-Data Oy -konsernin omistamien sivustojen tietoturvasta

Ottamalla yhteyttä meihin verkkosivustojen kautta hyväksyt, että Tammer-Data Oy tai sen tytär- tai läheisyhtiö käsittelee tietojasi tutkimus- ja markkinointitarkoituksessa. Sitoudumme käsittelemään tietoja luottamuksellisesti tietosuoja-asetuksen mukaisesti, ja vain tiedonkeruun alkuperäisessä käyttötarkoituksessa ja voit milloin tahansa poistaa tietosi rekisteristämme lähettämällä viestin osoitteeseen asiakaspalvelu (at) konttorilaite.com.

Perusverkkosivustomme eivät sisällä evästeitä. Osaa markkinointirekisteristämme ylläpitää The Rocket Science Group (MailChimp® -sähköpostipalvelu) ja tämän palveluntuottajamme tietosuojaa ja yksityisyydensuojaa koskeviin asioihin voit tutustua verkkosivustolla www.mailchimp.com. Verkkokauppamme osoitteessa osta.toimistotarvike.fi hyödyntää evästeitä siinä määrin, kuin se on tarpeen laadukkaan asiakaspalvelun toteuttamiseksi esimerkiksi chat-asiakaspalvelussa. Käyttämällä verkkokauppapalveluamme, et joudu seurattavaksi tai ilmoittaudu tietämättäsi markkinointirekisteriimme, ellet itse ilmaise erillistä tahtoa siihen.

Kaikissa verkkopalveluissamme ja sisäisissä järjestelmissämme käytämme korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja.
Tietosuojavastaava: Sami Niinimäki
Muu yhteyshenkilö: Sami Nissinen

*****
Tammer-Data Oy:n markkinointirekisteri
Rekisterinpitäjä: Tammer-Data Oy
Väinämöisenkatu 11-13, 33540 Tampere
Puhelin: +358 (0) 3260 9600
Sähköposti: asiakaspalvelu (at) konttorilaite.com

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisteriä käytetään Tammer-Data Oy tai sen tytär- tai läheisyhtiöiden liiketoiminnan analysointiin sekä palvelujen ja tuotteiden markkinointiin.

Rekisteri sisältää osan tai kaikki seuraavista henkilötiedoista:
Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yritys tai työnantaja, tietoja markkinointitoimenpiteistä, henkilötietojen lähteet

Henkilötietojen säilytysaika
Henkilötiedot poistetaan rekisteristä heti, kun niiden käsittely ei ole enää tarpeen rekisterin alkuperäisessä käyttötarkoituksessa; tai kun tietosuojalaki niin velvoittaa.

Henkilötietojen luovuttaminen ja käsittely
Rekisterin sisältämiä henkilötietoja ei luovuteta Tammer-Data Oy tai sen tytär- tai läheisyhtiöiden ulkopuolisille tahoille. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja ei siirretä EU-maiden ulkopuolelle.

Henkilötietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työtehtävään perustuen syy käsitellä tietoa.

Rekisteröidyn oikeus tarkastaa tiedot (tarkastusoikeus)
Rekisteröidyllä on maksuttomasti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu sekä oikeus saada rekisterissä oleva virheellinen tai vanhentunut tieto oikaistuksi tai poistetuksi.

*****

Tammer-Data Oy:n asiakasrekisteri
Rekisterinpitäjä: Tammer-Data Oy
Väinämöisenkatu 11-13, 33540 Tampere
Puhelin: +358 (0) 3260 9600
Sähköposti: asiakaspalvelu (at) konttorilaite.com

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisteriä käytetään Tammer-Data Oy tai sen tytär- tai läheisyhtiöiden palvelujen ja tuotteiden tuottamiseen ja laskutukseen.

Rekisteri sisältää osan tai kaikki seuraavista henkilötiedoista:
Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yritys tai työnantaja

Henkilötietojen säilytysaika
Henkilötiedot poistetaan rekisteristä heti, kun niiden käsittely ei ole enää tarpeen rekisterin alkuperäisessä käyttötarkoituksessa; tai kun tietosuojalaki niin velvoittaa.

Henkilötietojen luovuttaminen ja käsittely
Rekisterin sisältämiä henkilötietoja ei luovuteta Tammer-Data Oy tai sen tytär- tai läheisyhtiöiden ulkopuolisille tahoille. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja ei siirretä EU-maiden ulkopuolelle.

Henkilötietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työtehtävään perustuen syy käsitellä tietoa.

Rekisteröidyn oikeus tarkastaa tiedot (tarkastusoikeus)
Rekisteröidyllä on maksuttomasti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu sekä oikeus saada rekisterissä oleva virheellinen tai vanhentunut tieto oikaistuksi tai poistetuksi. Huomioithan, että joissain tapauksissa tietojen poisto saattaa aiheuttaa sen, ettemme voi enää palvella teitä.

Huomioita
Mikäli olette yksityinen elinkeinonharjoittaja, kaikki järjestelmään tallennetut tiedot ovat henkilötietoja.
Mikäli teillä on loppuasiakkaita, jotka eivät halua tietojaan kirjattavan tilaukseen, teidän tulee ilmoittaa tästä tuotteiden tilaamisen yhteydessä.
Emme vastaa tietosuojasta koskien kolmansien osapuolien palveluita, joita on tarpeen käyttää palveluidemme tuottamiseksi. Tällaisia kolmansia osapuolia voivat olla esimerkiksi logistiikan palveluita meille tuottavat yhtiöt, tavarantoimittajamme tai palveluntuottajamme.

Tammer-Data Oy 24.5.2018
Konttorilaite-toimisto-ja-tulostustekniikan-tuotteet-ja-palvelut     Konttorilaite-tietotekniikan-tuotteet-ja-palvelut      Konttorilaite-kassajärjestelmä-ja-maksupäätteet-osta-tai-vuokraa      Konttorilaite-toimistotarvikkeet-ja-toimiston-pienlaitteet      Konttorilaite-huolto-ja-tukipalvelut-tulostustekniikalle-tietotekniikalle-kassajärjestelmille

Konttorilaite

Konttorilaite on vuonna 1961 perustettu konttorilaitteiden ja kassakoneiden myynti- ja huoltoyhtiö. Konttorilaite on asiakkaistaan huolehtiva yrittäjävetoinen yhtiö, joka on sitoutunut niin omien alojensa kehittämiseen ja perinteiseen palveluun.
Yhtiön juuret sijaitsevat Pirkanmaalla ja se toimittaa tuotteita ja palveluita kaikkialle Suomeen.

Lue lisää yhtiöstämme ja tavoitteistamme
Sivuston sisältö

Konttorilaite ja Kassalaite tarjoavat huikean määrän tuotteita ja palveluita, joihin pääset suoraan tästä:

Tulostaminen, kopioiminen ja skannaaminen
Tietokoneet, palvelimet ja oheislaitteet
Kassajärjestelmät ja maksupäätteet
Toimistotarvikkeet ja toimiston pienlaitteet
Yhteystiedot ja tukipalvelut

Voit ostaa tuotteitamme verkkokaupasta ja sinua palvelee myymälämme Pirkanmaalla.

Katso yhteystiedot ja myymälämme aukioloajat
Suuri valikoima laitteita ja tarvikkeita verkkokaupasta
Tutustu yleisiin takuu- ja tukipalveluihimme
Katso tuotteiden ja palveluiden toimitusehdot ja palveluhinnastomme

Copyright © Tammer-Data Oy  Katso sivuston käyttöoikeusehdot ja yksityisyydensuojan periaatteet 
Design-Tammer-Kuva

Tammer-Data-Oy  Monitoimilaitteet  l  Toimistotulostimet  l  Tulostustekniikan palveluratkaisut ja rahoituspalvelut
  Pöytätietokoneet ja kannettavat  l  Palvelimet ja verkot  l  Tallennusjärjestelmät  l  IT-tukipalvelut
 Kaupan kassaohjelmistot  l  Kassakoneet  l  Maksupäätteet  l  Ohjeita kassajärjestelmien hankintaan
 Toimiston pientarvikkeet  l  Tulostinvärit  l  Toimistopaperit  l  Arkistokalusteet
 Huolto- ja tukipalvelut yleisesti  l  Toimittajat ja kumppanit