Tietokehitys-tarjoaa-sähköisen-liiketoiminnan-välineet  

Virtuaalipalvelin  Webhotelli   Domainrekisteröinti   Nimipalvelut
SÄHKÖPOSTIPALVELUT   
Verkkolevy     SSL-sertifikaatti

Tietokehitys-tarjoaa-domainrekisteröinti-nimipalvelu-domainparkki

Domainrekisteröinti, nimipalvelut ja domainparkki

Tietokehityksen kautta voit rekisteröidä domaineja, eli verkkotunnuksia. Helppokäyttöisen asiakassivun kautta hallinnoit suuremmankin määrän verkkotunnuksia ja nimipalvelinasetuksia.

Domainparkkiin voi rekisteröidä verkkotunnuksia tilanteissa, joissa verkko-osoitetta ei vielä haluta ottaa käyttöön. Osoite voidaan myös  ohjata olemassa olevaan sivustoon.


Domainien rekisteröinti
.com, .net, .org, .info, .mobi, .tv, .nu, .cc, .ws, .la ja .biz

Näitä kansainvälisiä domaineja voit rekisteröidä vapaasti, varmista kuitenkin ettet loukkaa kenenkään toiminimi, tavaramerkki, tms. oikeutta. Sivullamme olevan hakukoneen avulla voit tarkistaa onko domainnimi vapaana ja jos se on jo rekisteröity, voit katsoa kuka sen omistaa.

Rekisteröi domain nimesi heti, sillä huomenna se voi olla myöhäistä! Ota domain käyttöön heti tai jätä se domainparkkiin odottamaan myöhempää käyttöönottoa.

Hinnoittelumme on selkeä: Hintamme sisältää rekisteröintimaksun lisäksi nimi- ja lisäpalvelut eli URL-, FRAME-, A-, CNAME-, MX-hallinta sekä alidomainit. Domainhallinnasta voit muuttaa asetuksia ja ohjauksia reaaliaikaisesti, muutokset ovat maksuttomia. Voit etsiä vapaana olevaa domainnimeä alhaalla olevalla hakukoneella.

Verkkotunnuksella tarkoitetaan internetosoitetta, jota käytetään esimerkiksi kotisivujen ja sähköpostilaatikoiden osoitteena..fi-verkkotunnus

Fi-verkkotunnuksia (domain-nimiä) myöntää hakemuksesta Viestintävirasto (Ficora). Fi-verkkotunnus myönnetään yhden tai kolmen vuoden määräajaksi, jonka jälkeen verkkotunnuksen rekisteröinti tulee uusia. Viestintävirasto tarkistaa ennen verkkotunnuksen myöntämistä nimipalvelun toimivuuden.

Nimipalvelun hinta on ainoastaan 49 € / vuosi, 98 € / 3 vuotta tai 147 € / 5 vuotta. Nimipalvelu sisältyy webhotellipalvelun hintaan, eli kun tilaat kauttamme verkkohotellin, saat nimipalvelun mukaan lisäveloituksetta.

fi-verkkotunnusmaksut

Viestintävirasto veloittaa fi-verkkotunnuksen rekisteröinnistä 12 euroa vuoden, 33 euroa kolmen vuoden ja 50 euroa 5 vuoden määräajalta. Rekisteröintimaksu maksetaan rekisteröinnin yhteydessä..eu-verkkotunnus

Eu-verkkotunnusten rekisteröinit tarjoamme hintaan 13 € + alv / vuosi. Eu-verkkotunnusten rekisteröinti ei sisällä nimipalvelua, kuten .com tai .net -domainit. Eu-verkkotunnukselle tarjoamme nimipalvelun hintaan 49 € + alv / vuosi tai 98 € +alv / 3 vuotta.

.pro-verkkotunnus

Pro-verkkotunnusten rekisteröinnit 49 € + alv / vuosi. pro-verkkotunnuksia voivat rekisteröidä kaikkien alojen ammattilaiset.
Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa hakijan toimiala.Domainpalveluiden siirto Tietokehitykselle

Voit koska tahansa siirtää domainin ylläpidon Tietokehitykselle - domainin siirto on maksuton!
Muista kuitenkin aina säilyttää sertifikaatti verkkotunnuksen omistuksesta.

Ensimmäinen tilaus tehdään sähköpostitse. Asiakkuuden myötä aukeaa helppokäyttöinen asiakassivusto, jossa voit rekisteröidä uusia domaineja ja tehdä nimipalvelumuutoksia halutessasi itse. Lue domainpalveluiden siirrosta lisää tästä.

Sähköinen liiketoiminta

Domainit ja nimipalvelut
Verkkohotelli
Sähköpostipalvelut
Verkkokauppa
Sitebuilder-kotisivukone

Yritystoiminnan lisäarvopalvelut

Virtuaalipalvelin
Verkkolevy
SSL-sertifikaatti
Lisäpalvelut
Domainsiirto

Katso myös

Ota yhteyttä Tietokehitykseen
Tietokehitys, ladattavat hinnastot, esitteet ja palveluiden sopimusehdot

Oheispalvelut

Tietokehityksen tukisivusto
Ladattavat ja ostettavat ohjelmistot

Tietotekniikka-tulostustekniikka-toimistotarvikkeet-yrityksille-osoitteessa-www.konttorilaite.com
Kassakoneet-maksupäätteet-myymäläjärjestelmät-myymälätarvikkeet-yrityksille-osoitteessa-www.kassalaite.com
Tutustu-myös-Konttorilaitteen-tietotekniikkapalveluihin Tutustu-myös-Konttorilaitteen-tulostusjärjestelmiin Tutustu-myös-Kassalaitteen-kassatekniikkapalveluihin Tutustu-myös-Konttorilaitteen-toimistotarvikevalikoimaan

Tietokehitys on osa Konttorilaitetta

Konttorilaite on vuonna 1961 perustettu konttorilaitteiden ja kassakoneiden myynti- ja huoltoyhtiö. Konttorilaite on asiakkaistaan huolehtiva yrittäjävetoinen yhtiö, joka on sitoutunut omien alojensa kehittämiseen ja perinteiseen palveluun. Yhtiön juuret sijaitsevat Pirkanmaalla ja se toimittaa tuotteita ja palveluita koko Suomeen.

Lue lisää yhtiöstämme ja tavoitteistamme
Yhteystiedot ja yleiset tukipalvelut

Sivustomme osoitteessa www.konttorilaite.com tarjoaa perinteiset tieto- ja tulostustekniikan järjestelmät sekä kassajärjestelmien ratkaisut kaikenkokoiseen yritystoimintaan.

Katso Konttorilaitteen yhteystiedot ja aukioloajat
Toimistolaitteet ja tulostustarvikkeet verkkokaupasta
Copyright © Tammer-Data Oy 2014  Katso sivuston käyttöoikeusehdot ja yksityisyydensuojan periaatteet 
Design-Tammer-Kuva

Tammer-Data-Oy