Tietokehitys-tarjoaa-sähköisen-liiketoiminnan-välineet  

Virtuaalipalvelin  Webhotelli   Domainrekisteröinti   Nimipalvelut
SÄHKÖPOSTIPALVELUT   
Verkkolevy     SSL-sertifikaatti

Tietokehityksen-Verkkolevy-on-edullinen-pilvitallennuspalvelu

Verkkolevy

Kätevä ja edullinen palvelu tiedostojesi säilytykseen tai jakamiseen. Palvelun voit ottaa käyttöön millä tahansa tietokoneella ilman erikseen asennettavia ohjelmistoja.

Verkkolevy on levy, jota voit käyttää normaalina tallennustilana, tiedoston jakopalveluna tai varmuuskopiointiin oman tietokoneesi sisällölle.

Verkkolevypalveluita voi olla useita päällekkäisiä, jolloin kullakin palvelulla on oma IP-osoite. Palvelu sopii niin pienille kuin suurille yrityksille - ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Verkkolevy on edullinen ja kätevä palvelu tietojen säilytykseen ja jakoon

Verkkolevyä käytetään kuten muitakin tietokoneeseen liitettyjä kiintolevyjä. Verkkolevyä voidaan käyttää samanaikaisesti usealta tietokoneelta eri sijainneista. Tiedostoja voidaan kopioida oman tietokoneen ja verkkolevyn välillä tai niitä voidaan muokata suoraan verkkolevyllä.

Verkkolevyn käyttöön ei tarvita erikseen asennettavia ohjelmia. Windows- ja Mac-tietokoneista, sekä yleisimmistä Linux-jakeluista kuten Ubuntusta, löytyvät tarvittavat ominaisuudet valmiina.

Suurien tiedostojen lähettäminen sähköpostilla on epäkäytännölistä. Verkkolevylle voidaan luoda useita kansioita sekä lisätä käyttäjiä eri käyttöoikeuksilla, jolloin tiedostojen jako yhteistyökumppaneille onnistuu vaivatta.

Koska käyttäjiä on mahdollista luoda useita, soveltuu verkkolevy monen kokoisille yrityksille. Verkkolevyä voidaan käyttää vaikkapa tärkeiden työtiedostojen varmuuskopiointiin.

Palvelu sisältää mahtavan määrän levytilaa. Levytilaa on saatavilla 50 Gigatavusta aina 1000 Gigatavuun. 1000 Gigatavua vastaa yli 1400 CD-levyn tallennuskapasiteettia.

Verkkolevyn käyttö on turvallista, sillä yhteys verkkolevyn ja käyttäjän tietokoneen välillä on salattu SSL-tekniikalla.Järjestelmävaatimukset

Verkkolevy toimii ilman asennettavia ohjelmistoja Windows XP/Vista (SP1 tai uudempi), Windows 7, Mac OS X 10.5+ tai yleisimmissä Linux-käyttöjärjetelmissä.

Lisäksi monille mobiililaitteille kuten iPhone:lle ja Android puhelimille on saatavilla maksuttomia ohjelmia verkkolevyn käyttöön. Nokian E-sarjan puhelimilla verkkolevy toimii ilman asennettavia ohjelmia.

Käyttöohje

Lataa tästä Verkkolevyn ohjekirja PDF-tiedostona.

Asiakaspalvelu ja yhteystidot

Jos tarvitset apua verkkolevysi käytössä, ota yhteys asiakaspalveluun.
Voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen domain(at)tietokehitys.fi.


Verkkolevy Hinta (alv 0 %)
50 Gt
10,00 € / kk
200 Gt
30,00 € / kk
500 Gt
60,00 € / kk
1000 Gt
100,00 € / kk

- SSL-suojattu yhteys
- Ei vaadi ohjelmien asentamista
- www-käyttöliittymä
- Jopa 100 käyttäjätunnusta
- 16 selailtavaa tilannevedosta levyn sisällöstä
- Automaattinen päivittäinen tilannevedos
- Sopimuskausi ja laskutusväli 12 kk

Verkkolevyn käyttöönotto on helppoa. Jos kuitenkin emmit, voit tilata meiltä asennuspalvelun - kattavissa yritysratkaisuissa suosittelemme asennuspalvelua, jossa tilaaja ja asiantuntijamme määrittelevät henkilöstön eri käyttäjäoikeudet ja asennus suoritetaan työpisteille hallitusti. Asennuksen jälkeen saat myös dokumentoinnin asennetuista käyttöliittymistä ja niiden käyttöoikeuksista.

Asiantuntijapalvelut ja konsultointi 60,00 €/h, asennuspalvelut paikan päällä 85 €/h (hinnat alv 0 %).


Sähköinen liiketoiminta

Domainit ja nimipalvelut
Verkkohotelli
Sähköpostipalvelut
Verkkokauppa
Sitebuilder-kotisivukone

Yritystoiminnan lisäarvopalvelut

Virtuaalipalvelin
Verkkolevy
SSL-sertifikaatti
Lisäpalvelut
Domainsiirto

Katso myös

Ota yhteyttä Tietokehitykseen
Tietokehitys, ladattavat hinnastot, esitteet ja palveluiden sopimusehdot

Oheispalvelut

Tietokehityksen tukisivusto
Ladattavat ja ostettavat ohjelmistot

Tietotekniikka-tulostustekniikka-toimistotarvikkeet-yrityksille-osoitteessa-www.konttorilaite.com
Kassakoneet-maksupäätteet-myymäläjärjestelmät-myymälätarvikkeet-yrityksille-osoitteessa-www.kassalaite.com
Tutustu-myös-Konttorilaitteen-tietotekniikkapalveluihin Tutustu-myös-Konttorilaitteen-tulostusjärjestelmiin Tutustu-myös-Kassalaitteen-kassatekniikkapalveluihin Tutustu-myös-Konttorilaitteen-toimistotarvikevalikoimaan

Tietokehitys on osa Konttorilaitetta

Konttorilaite on vuonna 1961 perustettu konttorilaitteiden ja kassakoneiden myynti- ja huoltoyhtiö. Konttorilaite on asiakkaistaan huolehtiva yrittäjävetoinen yhtiö, joka on sitoutunut omien alojensa kehittämiseen ja perinteiseen palveluun. Yhtiön juuret sijaitsevat Pirkanmaalla ja se toimittaa tuotteita ja palveluita koko Suomeen.

Lue lisää yhtiöstämme ja tavoitteistamme
Yhteystiedot ja yleiset tukipalvelut

Sivustomme osoitteessa www.konttorilaite.com tarjoaa perinteiset tieto- ja tulostustekniikan järjestelmät sekä kassajärjestelmien ratkaisut kaikenkokoiseen yritystoimintaan.

Katso Konttorilaitteen yhteystiedot ja aukioloajat
Toimistolaitteet ja tulostustarvikkeet verkkokaupasta
Copyright © Tammer-Data Oy 2014  Katso sivuston käyttöoikeusehdot ja yksityisyydensuojan periaatteet 
Design-Tammer-Kuva

Tammer-Data-Oy