Palveluratkaisut    Tuotevalikoima    Konserni ja historia    Yhteystiedot    Takuu ja tukipalvelut    Etusivu 

Toimistotarvike-Oy-palvelua-jo-vuodesta-1949
Etusivu

Toimistotuotteet

Kalenterit

Tulostustarvikkeet

Myymälätarvikkeet

Painotuotteet ja leimasimet

Liikelahjat

Hyllytyspalvelu

Tuotemerkit

Osta verkosta


Toimistotarvike-in-Linkedin  Toimistotarvike-Oy-Facebookissa
Palvelemme
myös puhelimitse
ja sähköpostilla!

03-380 9600

info(at)toimistotarvike.fi


Kalenterit 2020

Uudistetussa 2020-vuosikerrassamme on taas runsaasti uutuuksia ja valinnanvaraa. Moneen kalenteriin löytyy myös ekovuosipaketti, jos halutaan käyttää olemassaolevia kansia ylivuotisesti. Wiresidotut vuosipaketit ovat kestäviä ja ne soveltuvat käytettäviksi myös sellaisinaan.

Pöytäkalenterit, taskukalenterit, taulukko- ja projektikalenterit, seinäkalenterit, järjestelmäkalenterit – kaikki peruskalentereista erikoiskalentereihin – löytyvät uudesta esitteestämme!


TOIMIVIA NYKYAIKAISIA KALENTEREITA TULEVAISUUDEN HALLINTAAN!

Suomalaisten kalenterinkäyttäjien tarpeiden ymmärtäminen, kestävän kehityksen periaatteet ja vankka kokemus auttavat meitä tarjoamaan käyttöönne laajan valikoiman monipuolisia ja houkuttelevia kalenterituotteita ja -uutuuksia.
Lataa CC-Kalenteripalvelun
kuvasto vuoden 2020 kalentereille

Lataa kalenterien 2020
tilauskaavake (MS Excel)YMPÄRISTÖOHJELMA CC-KALENTEREILLE

ASENNE

CC Kalenteripalvelu Oy on suomalainen itsenäinen kustantamo, joka pyrkii yksinkertaisiin ja järkeviin ratkaisuihin kaikessa toiminnassaan. Kestävän kehityksen edistäminen on meille luonnollinen tapa suhtautua ympäristöön. Valitsemme yhteistyökumppaneiksemme vain yrityksiä, joiden toteamme noudattavan ympäristömyötäistä politiikkaa.
SUUNNITTELU

Ympäristön vaatimukset otetaan aina huomioon CC-kalentereita suunniteltaessa. Kehitämme ratkaisuja, joilla tarpeetonta luonnon kuormittamista voidaan välttää tai vähentää. Kalenterin toimivuus ja ympäristö eivät ole ristiriidassa. Esimerkiksi vuosipakettien käyttö on paitsi taloudellista myös varsin ekologista.
TUOTANTOPROSESSIN HALLINTA

Alihankkijoillamme on riittävät ympäristönhallintajärjestelmät ja heille annetaan säännöllistä ympäristökoulutusta. Ympäristö- ja työturvallisuuteen liittyvät asiat ovat valmistuksen osalta asianmukaisessa kunnossa. Asioiden tekeminen ajatuksella ja kerralla oikein tukee ympäristötavoitetta.

MATERIAALIT

Esimerkiksi Protime-kalenterimme val­mistetaan uusiopape­rista, ja EKO-pahvit ja -kartongit ovat 100 % kierrätyskuitua. Kaikki muutkin kartongit ovat kloorittomia kuten myös muut kalenteripaperimme, jotka ovat joutsenmerkki-laatua vastaavia ja FSC-sertifioituja.

Koska käyttämämme paperitehtaat sertifioivat valmistuksensa ja tuotteensa, ei ympäristömerkkien hakemisesta jokaiselle kalenterille tulisi kuin lisäkustannuksia.

Käytetyt painovärit ovat tunnettujen valmistajien val­vottuja laatuja. Valmistajat huo­lehtivat ympä­ristö­vaikutus­ten eliminoimisesta lain vaatimuksia tiu­kem­min. Värijäämien polttamisessa syntyy lähinnä hiilidioksidia ja vettä.

Nelivärisarjan värit ovat kasvisöl­jypohjaisia. Erikoisvärien (PMS) osuus pai­no­alas­ta on minimaa­linen. PMS-väreissä on 18-20 % ve­teen tai ras­vaan se­koit­tumattomia pigmenttejä, joissa on väris­tä riippuen ras­kasmetalleja epäpuhtauk­sina mil­joonasosien pitoisuuksina. Si­dosai­ne on hart­sia ja mineraa­liöl­jyä.

Harkitulla värien käytöllä on kyetty alentamaan liuo­tin­ainepitoi­suuk­sia ja alko­holin määrää kostutus­ve­dessä. Painoon kertyvät värias­tiat ja puh­distus­rievut käsitel­lään kuitenkin ongelma­jäte­lai­tok­sissa.

Parikierre (Wire-O) on terästä. Värillisissä kierteissä on nailonpäällysteessä väripigmenttiä (esim. titaanioksi­dia). Kalentereita kierrätettäessä suositellaan kier­teen irrottamista (lähtee päästä vetämällä). Stiftauslanka on terästä.

Ompelula­nka on valkaisematonta puuvillaa, jota on vah­vistettu teryleeni- tai nailonkuiduin. Selkävahvik­keet ovat val­kaisematonta puuvillakuiduin vahvistettua pape­ria.

Liimat ovat kaksikomponentti- tai vesipohjaisia liimoja, joilla ei ole ympäristö- tai terveys­vaikutuksia. Lakat ovat vesipohjaisia.

Foliot eivät sisällä mitään terveydelle tai ympä­ristölle haitallisia aineita. Foliointiprosessi ei käytä liuottimia ja on myös energiaa säästävä.

Testautamme vuosittain pistokokein sellaisia materiaaleja, jotka on mainittu Kemikaaliviraston listauksissa (EU:n REACH-direktiivi). Testattujen materiaalien haitallisiksi luetellut kemikaalipitoisuudet ovat olleet murto-osia raja-arvoista. Uudet materiaalit testataan aina erikseen. Kiinnitämme myös huomiota SA8000-standardin mukaisen sosiaalisen vastuun toteutumiseen.Tutustu-myös-Konttorilaitteen-tietotekniikkapalveluihin
Tutustu-myös-Konttorilaitteen-tulostustekniikan-palveluihin
Tutustu-myös-Konttorilaitteen-kassatekniikkapalveluihinToimistotarvike Oy

Monipuolinen ja laaja myymälämme palvelee asiakkaitaan ammattitaidolla. Meillä osataan kuunnella asiakkaan tarpeita ja toivomuksia, ja niiden pohjalta kehittelemme yhdessä sopivat ratkaisut niin toimistotarvikkeiden kuin painotöidenkin osalle.

Yhtiön juuret sijaitsevat Pirkanmaalla ja toimitamme tuotteita ja palveluita kaikkialla Suomessa.

Lue lisää yhtiöstämme ja tavoitteistamme
Sivuston sisältö

Alkuvalikosta pääset oikeaan tuote- ja palveluvalikoimaan, joita sivustollamme ovat:

Tulostaminen, kopioiminen ja skannaaminen
Tietokoneet, palvelimet ja oheislaitteet
Kassajärjestelmät ja maksupäätteet
Toimistotarvikkeet ja toimiston pienlaitteet
Yhteystiedot ja tukipalvelut

Voit ostaa tuotteitamme verkkokaupasta ja sinua palvelee myös myymälämme Pirkanmaalla.

Katso yhteystiedot ja myymälän aukioloajat
Tilaa myymälä- ja toimistotarvikkeet verkkokaupasta
Tutustu yleisiin takuu- ja tukipalveluihimme
Katso tuotteiden ja palveluiden toimitusehdot ja palveluhinnastomme

Copyright © Tammer-Data Oy 2018  Katso sivuston käyttöoikeusehdot ja yksityisyydensuojan periaatteet 
Design-Tammer-Kuva

Tammer-Data-Oy  Monitoimilaitteet  l  Toimistotulostimet  l  Tulostustekniikan palveluratkaisut ja rahoituspalvelut
  Pöytätietokoneet ja kannettavat  l  Palvelimet ja verkot  l  Tallennusjärjestelmät  l  IT-tukipalvelut
 Kaupan kassaohjelmistot  l  Kassakoneet  l  Maksupäätteet  l  Ohjeita kassajärjestelmien hankintaan
 Toimiston pientarvikkeet  l  Tulostinvärit  l  Toimistopaperit  l  Arkistokalusteet
 Huolto- ja tukipalvelut yleisesti  l  Toimittajat ja kumppanit